بلبشوی مدیریتی استانداری تهران درباره آلودگی هوا/ کارگروه، ادعای دبیر را «شایعه کذب» نامید! پیش‌بینی ۲۷۴ روز پیش رئیس قوه قضاییه درست بود تکذیب اجرای طرح زوج و فرد در تهران از در منازل در شرایط عادی این استان‌ها امسال بیشترین بارش برف را تجربه خواهند کرد چه کسانی نمی توانند در آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ ثبت نام کنند آخرین وضعیت ترافیکی کشور/ چند محور مسدود شد تصمیم‌های دودآلودتر از هوای تهران؛ طرح زوج‌وفرد چگونه یک‌شبه اعلام و لغو شد؟ علت مخالفت آموزش و پرورش با تعطیلی مدارس اعلام محدودیت‌های ترافیکی محورهای شمالی واژگونی اتوبوس تهران–یاسوج در سمیرم حالت بزرگسال «چت‌جی‌پی‌تی» در سال ۲۰۲۶ عرضه می‌شود تصادف زنجیره ای در اتوبان تهران–قم/ آمار مصدومان کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول وضعیت ذخایر سد‌های تهران بحرانی‌تر شد هشدار برف و باران برای ۲۰ استان بازداشت سرشبکه اصلی باند سودجویی ۵۰۰ میلیاردی از شرکت‌های معدنی و دولتی

احتمال تمدید تعطیلی تهران وجود دارد؟

استاندار تهران با اشاره به آمادگی برای افزایش ظرفیت واکسیناسیون در این استان احتمال تداوم تعطیلی تهران را بعید دانست.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۸ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 July 24
کد خبر: ۹۶۴۷۷

به گزارش راهبرد معاصر انوشیروان محسنی بندپی عصر شنبه در حاشیه برگزاری آئین بهره برداری از ۱۳ نیروگاه تجدید پذیر خورشیدی، بادی و برقی آبی کشور و آئین بهره برداری از نیروگاه ۴۲۰ کیلوواتی خورشیدی تصفیه خانه فاضلاب جنوب تهران با اعتبار ۴ میلیارد تومان که توسط رئیس جمهور از طریق ویدئو کنفرانس و با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان ساتبا، توکلی کِجانی معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری و سایر مسئولین برگزار شد در جمع خبرنگاران با بیان اینکه مهم‌ترین مواردی که در مقابله با کرونا همچنان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است رعایت فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک می‌باشد اظهار داشت: مورد مهم دیگر پوشش وسیع واکسیناسیون است که به طور جدی در دستور کار قرار گرفته است.

 

استاندار تهران با بیان اینکه روزانه ۴۵ هزار دُز واکسیناسیون در استان تهران تزریق می‌شود گفت: در وضعیت کنونی آمادگی داریم تا این تعداد را به ٨٠ هزار تزریق افزایش دهیم.

 

محسنی بندپی در خصوص اینکه آیا تعطیلات کرونایی تهران افزایش خواهد یافت یا خیر نیز بیان داشت: برقراری تعطیلات به دستور ستاد ملی کرونا انجام می‌شود و بعید‌ می‌دانم که تعطیلات تمدید شود.

 

وی عنوان داشت: همین اقدامات و وقفه‌ای که در خدمات زیربنایی کشور ایجاد می‌شود می‌تواند خسارات دیگری را به بار بیاورد./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار